Yakima SkyBox LoPro

Yakima SkyBox LoPro

Autó márka: YAKIMA
207 900 Ft Bruttó ár
163 700 Ft Nettó ár:
Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: ks
Potrebujete poradiť?

Napíšte nám na info@yakima.sk

Értékelés:
A termékeket csak azok tudják értékelni Bejelentkezet felhasználók.

Yakima SkyBox LoPro

A Skybox a Yakima tetőboxok exluzív dizájnja, de különösen a műszaki kivitelezésének köszönheti egyediségét. Az áramvonalas forma biztosítja a minimális légellenállást és exkluzív, fényes fekete kivitelezése teszi az autót különlegessé.

A tetőboxok ABS (akrilnitril butadién sztirol) műanyagból készülnek, UV állóak, szerszám nélkül könnyen szerelhetőek, biztonságos U csavaros rögzítési rendszerrel rendelkeznek.

A Yakima tetőboxok TÜV vizsgálati tanúsítvánnyal és City Crash teszttel 12G rendelkeznek.

A Skybox Pro tetőboxok kulcs nélküli Rapid Fire rendszerrel vannak ellátva. A Rapid Fire egy gyorsrögzítő, mozgó rendszer. A tetőcsomagtartó rúd alsó részéhez egy kapoccsal van rögzítve és a tetőbox belsejéből egy fogantyúval és egy rózsacsavarral rögzíthető a kereszttartó rudakhoz. Ennek köszönhetően a tetőbox rögzítése igazán gyors és kényelmes, nem igényel további eszközöket, szerszámokat. Ez a Rapid Fire rendszer rendkívül masszív és szinte semmi helyet nem foglal a tetőboxban.

A Skybox Pro többpontos központi és biztonsági zárral van ellátva. A kulcs elfordításával a zárat kinyitjuk, de az fedél csukva marad. A nyitáshoz egy külön fogantyú áll rendelkezésre, mellyel a fedél nyitható. Így a kulcs nincsen terhelve a fedél nyitásával, így nem következhet be a kulcs elhajlítása vagy egyéb megrongálása.

Videó bemutató:

Vonkajšie rozmery
Magasság(cm) 29 
Szélesség (cm) 234 
Belso méret
Szélleség (cm) 92 
Kapacita
Síléc max. hossz (cm) 215 
Térfogata (liter) 425 
Terhelés (kg) 75 
Tömege (kg) 23 
Rögzítés Rapid Fire 
Szín fekete 
Uzamykanie viacbodové, centrálne 
Materiál ABS 
Upevňovacie popruhy 3 ks 
Otváranie obojstranné 
Certifikát GS/TÜV áno 
Kovová profilovaná výstuž (vnútorná) áno 
Protišmyková podložka áno